Coaching is geen luxe

Loop je vast en lukt het niet om er achter te komen wat er werkelijk speelt of hoe je het op kunt lossen?

Empress biedt oplossingsgerichte coaching. Als toegepast psycholoog maak ik gebruik van oplossingsgerichte therapie, Socratisch coachen en Emotionally Focused Therapie. Je werkt aan een toekomst waarin het probleem waarvoor je komt geen probleem meer is. De coaching is over het algemeen kort. Gemiddeld zijn niet meer dan vijf tot acht sessies nodig om het door jouw gewenste doel te bereiken.

 

Werknemer

Merk je op het werk dat je niet functioneert zoals je zou willen of kunnen? Ervaar je hoge verwachtingen vanuit de organisatie, werkdruk, problemen thuis of kost het moeite op een prettige manier met collega's te werken? Blijf er niet mee lopen. Zulke problemen blokkeren je. In het gesprek met mij ga je ontdekken wat het werkelijke probleem is, welke verandering je graag zou zien en wat je doel is. Je leert welke vaardigheden je zelf hebt om oplossingen te vinden en je gestelde doelen te bereiken. Het traject is kortdurend en resultaatgericht. Ik bied je een veilige en professionele omgeving om te mogen zijn wie je bent.

 

Leiderschap

Ben je manager of leidinggevende en worstel je met de  taakaspecten of juist met de sociaal emotionele aspecten van je rol als manager of groepsleider? Dat is niet zo vreemd als je misschien denkt. De meeste managers zijn ofwel gericht op de taak ofwel of het sociaal emotionele aspect. Daarbij hangt de behoefte aan het type leiderschap af van de groep of organisatie die je leidt. Krijg meer inzicht in de groepsdynamiek en laat je professioneel coachen op de vaardigheden die horen bij het leiderschap.

  

Particulier
Empress coacht mensen om uit een impasse te komen, levensvragen te beantwoorden en hun eigen pad te kunnen gaan.

We zijn allemaal uniek, maar durven we wel uniek te zijn of passen we ons te gemakkelijk aan? In een coachingstraject formuleer je je doel, krijg je meer inzicht in wie je bent en wat je graag wilt. Door te focussen op je wensen/dromen en de vaardigheden die je hebt, ga je stappen zetten om je doelen te bereiken. 

 

De kosten voor coaching en therapie voor particulieren bedragen € 96,80 per sessie, inclusief BTW.
De kosten voor zakelijke coaching bedragen € 95,00 per sessie, exclusief BTW. 
Een sessie duurt circa vijf kwartier.